Selecteer een pagina

CONTACT

VRAGEN, OPMERKINGEN, SUGGESTIES?

Leuk dat je op deze pagina bent op zoek naar een manier om met ons in contact te komen. Dat waarderen wij zeer zeer. Ons bedrijf is uitsluitend online. Connecten is het handigst op één van de sociale media kanalen.

ONLINE BUSINESS COACHING EN CONSULTANCY

Onze kennis, ervaring in het brede pakket social media marketing en coaching bieden  wij aan via dit platform. Inspiratie delen we via onze blogs.

Exclusieve werkboeken en heel veel tips & tricks zijn of worden  beschikbaar  in onze digitale bibliotheek van deze website. Met deze informatie helpen we jou om zelf al je social media kanalen goed te kunnen voorzien van content.

De toegang is gratis voor leden: word member.

Ook zal het mogelijk zijn om als member een verdiepingsslag maken door een keuze te maken om onze digitale how-to trainingen te volgen.

Of je wil je de juiste bouwstenen toepassen voor je eigen winstgevende off-line of online bedrijf? Kies dan een van de pakketten waarmee je de ondersteuning kunt krijgen op de elementen die voor jou belangrijk zijn en waarvan jij de juiste kennis hiervoor niet beheerst.

Ben je nieuw op onze site? Ga dan naar de pagina Start hier en begin met het onderwerp van jouw keuze.

ANDERE VRAGEN?

Je vraag hier boven nog niet beantwoord? Wil je mij mailen over iets anders? Of gewoon even ‘Hallo’ zeggen… Stuur je mail naar info@dewelmedia.eu. Ons team doet haar best om binnen 48 uur op je mail te reageren. Mocht de mail voor mij of Désirée persoonlijk bestemd zijn krijgen we deze zeker te lezen. Ook al zijn we een online bedrijf en zijn we 24/7 open, wij hanteren kantooruren. Van maandag tot en met vrijdag zijn we per mail bereikbaar, van 9.00 tot 17.00 uur. Want al hoe dol we zijn op het geweldige werk dat we doen, tijdens feestdagen en in het weekend genieten we van ons privéleven.

WIL JE GEBRUIK MAKEN VAN ONS KENNISDOCUMENT

“LAAT SOCIAL MEDIA WERKEN VOOR JOUW BEDRIJF”?

Vul je gegevens hieronder in en je ontvangt het kennisdocument GRATIS in je mail box. Met dit hulpmiddel zal je in staat zijn om je eigen MARKETINGSTRATEGIE voor je bedrijf te realiseren.

Algemene Voorwaarden | Privacy | Disclaimer

Pin It on Pinterest

Shares

Share This

Share this post with your friends!

Share This

Share this post with your friends!