Selecteer een pagina
 

Hoe werken wij?

HOE RICHTEN WIJ JOUW SOCIAL MEDIA KANALEN IN?

Wij gaan jou van A tot Z helpen om van jouw bedrijf een krachtig merk te maken met ons marketingadvies. Hoe we dit doen? Samen met jou gaan we terug naar de kern van jouw bedrijf. Het belangrijkste is dat jouw bedrijf opvalt bij jouw ideale doelgroep. En natuurlijk moet dit effect blijvend zijn. We creëren een stevige marketingbasis met meetbare resultaten. Jij kunt doorgaan met het runnen van je bedrijf, terwijl wij de marketingstrategie voor je bedenken en uitvoeren. Wij ontzorgen jou en zijn jouw social media agency.

HOE WERKT EEN SOCIAL MEDIA AGENCY?

We beginnen met een meeting, waarin we samen kijken hoe we jou het beste kunnen ondersteunen met ons marketingadvies. Vervolgens maken wij in overleg met jou een plan van aanpak. We laten je heel duidelijk en stap voor stap zien hoe jij jouw marketingdoelstellingen realiseert. Zo stimuleer jij de verkoop en bouw jij het bedrijf op dat je altijd al wilde hebben, zonder dat je er veel voor hoeft te doen. Wij ondersteunen jou met ons marketingadvies waar nodig in jouw gewenste tempo. Dat wil jij toch ook?

ONZE SAMENWERKING

We gaan een samenwerking aan waarbij wij als social media agency jouw marketing businesspartner worden. Deze samenwerking is duidelijk en transparant. Vooraf bepalen we het totale tarief voor het complete pakket aan marketingadvies voor de komende maanden. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kom je niet voor financiële verrassingen te staan. Je hebt de volledige vrijheid om zoveel mogelijk van onze tijd te gebruiken. De ideale samenwerking voor alle bedrijven die graag direct willen weten wat de totale kosten zullen zijn.

ALTIJD BEREIKBAAR

Wij zijn er voor jou als je ons nodig hebt. Voor begeleiding, advies of gewoon om even te sparren. Want het is niet altijd eenvoudig om een bedrijf te runnen. Dan heb je soms echt je social media agency nodig om je weer te focussen op wat belangrijk is enorm gemotiveerd te blijven. Je kunt ons bereiken via WhatsApp of per mail. Dit hoort allemaal bij onze samenwerking en hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Vanaf de dag dat onze samenwerking start, staan wij van DeWel Media volledig tot jouw beschikking. Wij staan voor je klaar om je met ons marketingadvies te helpen, adviseren en ondersteunen.

 

SOCIAL MEDIA KANALEN INRICHTEN?

MAAR WEET JE NIET HOE?

WIJ KUNNEN HELPEN!

LAAT SOCIAL MEDIA VOOR

JOUW BEDRIJF WERKEN

Wil daarmee je door ons geholpen worden?

Maak dan gebruik van ons KENNISDOCUMENT.

Dit waardevolle document kan je als basis gebruiken voor je marketingstrategie voor je  eigen bedrijf.

Hiermee maak jij eenvoudig je eigen social media campagne voor je bedrijf.

Vul hieronder je gegevens in en ontvang het complete kennisdocument GRATIS  in je mailbox!

WAT ZIJN JOUW VOORDELEN?

Indien jezelf met dit plan in de hand je eigen marketingstrategie gaat samenstellen ben je in staat om je bedrijf goed zichtbaar te presenteren naar je doelgroep. Je zult merken dat je hier voordel behaald in de resultaten voor je bedrijf. De hieronder staande punten kunnen gerealiseerd worden indien je als  gebruiker de juiste handelingen uitvoert zoals omschreven in het concept marketingplan voor de verschillende social media kanalen:

  • Op het kanaal YOUTUBE zal je product/dienst gezien worden door je doelgroep.
  • Met het gebruik van LINKEDIN zal de merknaam van je bedrijf in heel Nederland te vinden te zijn.
  • Het kanaal INSTAGRAM zal gebruikt worden als portfolio van je product/dienst.
  • PINTEREST zal er toe bijdragen dat aan hogere scores in de zoekmachine van Google.
  • Met FACEBOOK kunnen alle doelgroepen dit kanaal gebruiken voor hun marketing. Bijvoorbeeld: foto’s, video’s, nieuws, nieuwe producten. Met Facebook is heel veel mogelijk!
  • Twitter blijft het kanaal van de snelle doorplaatsing van berichten.
  • GOOGLE  advertenties kunnen óók ingezet worden voor je product/dienst. Dit is echter wel een dure optie!

wil je onze laatste nieuwtjes weten? MELD Je hieronder aan!

4 + 13 =

Pin It on Pinterest

Shares

Share This

Share this post with your friends!

Share This

Share this post with your friends!